Пiдтримати

Фінансування сектору протидії корупції міжнародними організаціями дозволяє нам залучати необхідні для реалізації наших кампаній та проектів кошти.

13 вересня стартував міжнародний антикорупційний онлайн-курс «The United Nations Convention against Corruption: Global Corruption, Good Governance, Ukraine and the United States», який проводиться спільно з Університетом імені Вашингтона та Лі (Washington&Lee University, Virginia, USA).

У рамках цього курсу слухачі матимуть змогу оволодіти основними знаннями щодо механізмів запобігання і протидії проявам корупції як на національному, так і на міжнародному рівнях; уміннями і навичками аналізу та застосування норм антикорупційного законодавства; дослідити міжнародний досвід боротьби з корупцією та практичні аспекти його застосування в національних реаліях.

Заняття проводить професор Томас Спіді Райс (Thomas H. Speedy Rice), який активно співпрацює з Управлінням ООН з наркотиків і корупції та є визнаним фахівцем у сферах доступу до правосуддя, практики боротьби з корупцією.

Міжнародний антикорупційний онлайн-курс «The United Nations Convention against Corruption: Global Corruption, Good Governance, Ukraine and the United States» – це навчальний курс у режимі он-лайн для студентів-правників, які зацікавлені у вивченні питань щодо запобігання корупції, який реалізується у шістьох правничих школах України: Національному університеті «Києво-Могилянська академія», Національному університеті «Одеська юридична академія», Національному університеті «Острозька академія», Національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого, Полтавському юридичному інституті, Чернівецькому національному університеті ім. Юрія Федьковича.

Курс проводиться за підтримки Програми реформування сектора юстиції «Нове правосуддя» Агентства США з міжнародної розвитку (USAID).