Пiдтримати

Фінансування сектору протидії корупції міжнародними організаціями дозволяє нам залучати необхідні для реалізації наших кампаній та проектів кошти.

Періодичне видання Міждисциплінарного науково-освітнього центру протидії корупції під назвою “ACREC Review” вже запущено та знаходиться у вільному доступі!

Перший випуск видання було вирішено присвятити одному із спеціалізованих антикорупційних органів, який протягом свого недовгого існування отримав чи не найбільше критики, а політична заангажованість і неефективність якого здобула широкого консенсусу як серед експертів, так і серед пересічних громадян.

Дійсно, мова піде про НАЗК і шляхи його реформування!

Тож, представляємо до Вашої уваги статтю “Як підвищити ефективність Національного агентства з питань запобігання корупції”, яка пройшла зовнішнє рецензування та була визнана гідною того, щоб відкрити собою “ACREC Review” та бути надрукованою у першому випуску серії!

В даній роботі Ви не тільки дізнаєтесь про міжнародні стандарти у сфері діяльності антикорупційних інституцій, конкретні причини та передумови створення окремого превентивного антикорупційного органу в Україні та поточний стан діяльності НАЗК, але й ознайомитесь з рекомендаціями щодо альтернатив державної й антикорупційної політики, які можуть вплинути на якісні показники роботи цього органу.

Нагадаємо, що «ACREC Review» – це періодичне видання Міждисциплінарного науково-освітнього центру протидії корупції НаУКМА, в якому публікуються аналітичні статті, які підготовлено на основі наукових, практично зорієнтованих досліджень у сфері дослідження протидії та запобігання корупції. Вихід нових випусків “ACREC Review” заплановано здійснювати кожні 1-2 місяці.

Текст першого випуску можна завантажити за посиланнямhttps://goo.gl/sbkG9n

Приємного читання та натхнення до нових зрушень у сфері антикорупції!